Jasně, sto lidí sto chutí a tak dále, známe to všichni :-) Na druhou stranu v jednom mezi lidmi panuje vzácná shoda: Když začnete jíst zdravě a čistě, i Vaše chutě se postupem času vyčistí. A když se navíc naučíte zdravě a jednoduše vařit, běžné pokrmy v mnoha běžných restauracích už Vám prostě pak tak nějak.. no, nechutnají :D Paradoxní je, že ač na jídlo rozhodně nemáte speciální požadavky, najít restauraci, kde by Vám chutnalo, je najednou prostě nadlidský úkon. Proboha, vždyť já bych chtěla jen čerstvé dobré jídlo, minimálně kořeněné, nezaflákané tunou cukru, přepáleného oleje, glutamátu, octa, cibule a podobných dobrot. Proč mi nikde nedají jednoduché vařené hovězí, brokolici v páře, cizrnu se sýrem a bylinkami? Proč nikde nevaří „špenát“ jako „špenát“ – nikoli jako břečku s hromadou mouky a smetany? A proč prosím v celé České republice neexistuje restaurace, kde by Vám přinesli chutnou grilovanou zeleninu?!
číst dál