Umíte nakrájet maso?!!

Napsal Táňa (») v pátek 15. 2. 2013 v kategorii Zajímavosti, přečteno: 5648×
striploin-steak.jpg

Víte jak se má správně nakrájet maso před úpravou? Přes vlákna nebo po vlákně? Správně je jako vždy za c :-)

Záleží totiž na druhu masa - zatímco drůbež se doporučuje krájet po vlákně, hovězí je důležité nařezat přes vlákno - jinak získáte místo sťavnatého steaku tuhou podrážku. A vůbec, krájení masa je někdy skutečná věda :-)! Proto všem milovníkům masa, nadšeným kuchařům, zvědavcům i bláznům velmi doporučuji tento VELICE podrobný článek :o)

Úvodní fotka převzata z http://beeffeast.webnode.cz/steaky-steaky-steaky/

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.

Komentáře tohoto článku jsou moderovány. Váš příspěvek se zobrazí až po schválení autorem článku.

Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel šest a sedm