Burger z hovězí veverky

Napsal Táňa (») v pondělí 30. 5. 2022 v kategorii Maso, přečteno: 422×
img-20220530-135108.jpg

Milujete burgery? Pak vězte, že domácí burger je naprostá delikatesa - a to dokonce i tehdy, když nemáte mlýnek na maso. Základem je totiž kvalitní surovina! Já jsem použila hovězí veverku, takže ač to není krásně umixovaná a strojově vytvarovaná placka masa jako z obchodu, chuťově jde o naprostý top strop :) Batáty k ní krásně ladí a třešňová rajčátka jsou už jen pověstnou třešinkou na dortu :)

Suroviny:

500 g hovězí veverky

500 g batátů

sůl

ajvar

Předehřejeme si troubu na 220 stupňů. Hovězí maso nakrájíme a umeleme, batáty nakrájíme na hranolky. Vše ochutíme solí a ajvarem. Z masa vytvarujeme burgery a dáme na plech vedle hranolků. Pečeme cca 20 minut, pak obrátíme a 10 minut dopečeme. Skvělé teplé i studené!Img-20220530-140914

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.

Komentáře tohoto článku jsou moderovány. Váš příspěvek se zobrazí až po schválení autorem článku.

Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel sedm a třináct